Coach Brecht komt vanuit Mechelen even terug naar zijn vertrouwde Limburg in juni! Schrijf je in voor zijn trainingen via onderstaand formulier:

NIEUW! 

Individuele trainingen (1-on-1)

Small group trainingen (2-4 spelers)

Schrijf je in door ons een berichtje te sturen!

(Laat weten welke trainer je wenst)

info@voetbalkampdetrap.be

Facebook

Concept

We geven individuele voetbalsessies op maat voor zowel jongeren (vanaf 8 jaar) als volwassenen. De bedoeling hiervan is dat we zeer persoonlijk en gedetailleerd te werk gaan, om je voetbalkwaliteiten te versterken en/of nieuwe zaken aan te leren.

Dit kan zeer persoonlijk en enkel en alleen met een trainer, maar je kan ook met vrienden komen trainen. Deze trainingen in kleine groepjes zijn wat minder persoonlijk ingericht, maar door het maximum aantal te houden op 4 spelers per trainer, houden we het zeer productief voor ieder individu.

De trainingen gaan door op het gloednieuw complex van Kadijk SK. 

De inhoud en de thema's van de trainingen kan in samenspraak met de trainer op voorhand bepaald worden. Wanneer dit niet specifiek nodig is, kan de trainer een allround training opmaken en de sessies erna zijn bevindingen toepassen.

We geven ook tips & tricks om jezelf beter te voelen op een voetbalveld en meer zelfvertrouwen te hebben. Een sessie duurt 75 minuten.  

Mogelijke trainers:

  • Brecht Cox
  • Vincent Fernandez
  • Siebe Alen

Wat kost het?

1-on-1 training

€35

2 spelers

Small group

€25 per persoon

3 spelers

Small group

€18 per persoon

4 spelers

Small group

€12 per persoon

Wanneer je aan 7 trainingen hebt deelgenomen, krijg je de 8ste training GRATIS!